Gipsarski Radovi Novi Sad – Gipsarski radovi
OČITAVANJE SAJTA

GIPSARSKI RADOVI NOVI SAD-USLUGE

Usluge gipsarskih radova u koje spadaju: spušteni plafoni, pregradni zidovi, instalacioni zidovi, obloga zidova, gipsane lajsne, gipsane police, obrada špaletni, ugradnja led lampi, ugradnja led trake, ugradnja optičkih vlakana i svih vrsta dekorativnih plafona.

SPUŠTENI PLAFONI - USLUGE

Ulaskom u bilo koju prostoriju, prva stvar koja ulazi u vidno polje je spušteni plafon. Razvojem tehnologije u suvoj gradnji povećana je mogućnost stvaranja jedinstvenih spuštenih plafona. Postoji mnogo vrsta spuštenih plafona ravan, lučni, kružni ili kaskadni. Promenite izgled Vašeg enterijera. Nemojte čekati! Pozovite nas da i Vaš životni prostor oplemenimo nekim modernim spuštenim plafonom.
Kako napraviti spušteni plafon

PREGRADNI ZIDOVI - USLUGE

Pregradni zidovi od gipsa postali su neizostavan element u modernom načinu gradnje. Za veoma kratko vreme dobijate zid koji ispunjava sve norme zvučne i toplotne izolacije. Vrlo lako se vrši nadogradnja kao i demontaža po potrebi. Za samo par sati dobijate pregradu u Vašem domu.

OBLOGA ZIDOVA - USLUGE

Obloga zidova je idealan način da izbegnete malterisanje zidova. Pogotovu ako imate radove u useljenom prostoru. Oblogu zida možete napraviti na lepak ili na konstrukciju. Kada oblogu radite na konstrukciju, imate mogućnost da dodatno uvećate karakteristiku Vašeg zida boljom zvučnom i toplotnom izolacijom. Oblogu zida na lepak Vam preporučujemo ukoliko vam nije potrebna dodatna izolacija zidova.

GIPSANE POLICE - USLUGE

Gipsane police su jedinstveni i unikatni način da dekorišete Vaš životni prostor. Postoji mnogo tipova i namena gipsanih polica. Možete ih koristiti kao policu za televizor, klnjige neke Vama drage suvenire sa putovanja. Policu od gipsa možete dodatno dekorisati led rasvetom i učiniti je spektakularnom. Sigurni smo da ce ona u Vašem domu zauzeti centralno mesto kao korisni i dekorativni element.

LED I DEKORATIVNA RASVETA - USLUGE

Danas se bilo kakav gipsarski rad nemože zamisliti bez led rasvete. Nudimo Vam usluge ugradnje svih tipova led i dekorativne rasvete. Vršimo i ugradnju optičkih vlakana koja će Vašem plafonu dati pravi izgled zvezdanog neba.

066/5509045

ns.stil021@gmail.com
01
POUZDANO

Ns Still čine profesionalci sa višedecenijskim radnim iskustvom sa gipsom

02
KVALITETNO

Jako vodimo računa da sve što ostane iza nas traje i da nema reklamacija

03
SIGURNO

Radimo isključivo sa proverenim materijalima renomiranih brendova

04
U ROKU

U najkraćem vremenskom roku ispunjavamo sve vaše želje i idejna rešenja