Gipsarski Radovi Novi Sad – Gipsarski radovi
OČITAVANJE SAJTA

GIPSARSKI RADOVI NOVI SAD

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u izvođenju gipsarskih radova. Svakom projektu pristupamo ozbiljno i izvodimo ga maksimalno kvalitetno i uredno. Cilj nam je da svaki naš obavljeni posao bude ogledalo firme i pozitivna reklama. Stalnim usavršavanjem nastojimo da idemo u korak sa vremenom i da našim klijentima ponudimo proverene i najkvalitetnije materijale koji se nalaze na našem tržištu. Ukoliko naš klijent nema projekat ili idejno rešenje, našim iskustvom i znanjem stojimo na raspolaganju da pomognemo u uređenju životnog ili radnog prostora.
https://www.gipsarskiradovi.com/

Nudimo Vam

Usluge gipsarskih radova u koje spadaju: spušteni plafoni, pregradni zidovi, instalacioni zidovi, obloga zidova, gipsane lajsne, gipsane police, obrada špaletni, ugradnja led lampi, ugradnja led trake, ugradnja optičkih vlakana i svih vrsta dekorativnih plafona.

NAŠ CILJ

Kvalitetno i pedantno izvođenje gipsarskih radova po pristupačnim cenama. Rad sa kvalitetnim materijalima renomiranih proizvođača . Krajni cilj zadovoljan klijent koji će se ponovo opredeliti za nas.

066-5509045

ns.stil021@gmail.com
01
POUZDANO

Ns Stil čine profesionalci sa višedecenijskim radnim iskustvom sa gipsom

02
KVALITETNO

Jako vodimo računa da sve što ostane iza nas traje i da nema reklamacija

03
SIGURNO

Radimo isključivo sa proverenim materijalima renomiranih brendova

04
U ROKU

U najkraćem vremenskom roku ispunjavamo sve vaše želje i idejna rešenja